Coaching Musica Primordial

Consulta privada. Sessions individuals

COACHING TRANSFORMACIONAL

 

Què és el coaching transformacional? 

El coaching transformacional és un procés que es desenvolupa a través de la conversa transformadora:

m'exposo explicant la meva història per connectar-me i relacionar-me, no per convèncer ni aconseguir aprovació.

 

Et permet treure el millor de tu mateix i posar-ho al teu servei per construir una vida autèntica, amb significat i benestar, que posseeix la capacitat de produir canvis profunds de forma molt directa i eficaç.

 

T'ofereix eines per expandir l'espai de possibilitats del que ets com a persona i crear una poderosa manera de viure i de ser.

 

Es basa en el coaching ontològic, que considera a cada ésser humà un ens que es forma en el llenguatge i amb el talent i potencial per crear la seva pròpia qualitat de vida i distingeix una forma particular d'ésser humà que és la persona.

 

La persona es constitueix com tal a través del llenguatge. El llenguatge es converteix en la clau per a la comprensió de si mateix.

 

Amb el llenguatge la persona descriu i explica la realitat i, al mateix temps, genera noves realitats, dóna sentit a la seva existència, defineix el que és possible en la seva vida. El tipus de persona que és es manifesta en les converses que entaula amb si mateix i amb els altres. Els éssers humans som éssers conversacionals.

 

La persona fa servir el llenguatge per construir judicis que són les explicacions, creences, opinions amb els quals es reinterpreta a si mateix i als altres. Per a la persona els judicis són significatius i viscuts com que són la realitat mateixa. Si ben no pot negar-los el seu valor, existeix la possibilitat que els reinterpreti si considera que no li estan ajudant a viure millor.

 

 

 

 

 

 

El coach. Acompanyant dels teus processos personals:

El coach no t'ensenya, dirigeix ni aconsella, sinó que actua com un facilitador dels processos de reflexió i presa de decisions considerant-te responsable i capaç, honrant el fet que no hi ha un altre expert sobre la teva pròpia vida que tu mateix i reconeixent-te com l'ésser creatiu, amb recursos i complet que ets. La seva responsabilitat consisteix en:

 

  • orientar-te a identificar, descobrir, aclarir i centrar-te en la teva situació actual i alinear-te amb el que vols aconseguir,

  • estimular el teu auto-descobriment,

  • guiar-te al fet que generis les teves pròpies respostes i solucions,

  • potenciar el que t'atreveixis a emprendre noves i efectives accions orientades al teu major benestar i als propòsits que vulguis aconseguir, per contribuir a una societat millor.

 


Coaching i corporalitat:

 

El coaching que incorpora la corporalitat ens amplia el ventall de possibilitats transformacionals ja que els interlocutors poden accedir a la conversa des del cos, posant consciència a les postures i al moviment. 

La possibilitat d'entrar en els patrons corporals ens obre a una major comprensió i integració emocional, ja que la vivència corporal és la que segella els aprenentatges en la nostra persona. 

 

 

Quan la persona arriba a considerar que:

  • no sap com realment són les coses

  • només sap la seva pròpia interpretació

pot atrevir-se a revisar i qüestionar les seves interpretacions i començar una transformació.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial