Com és 'la teva música'?

Quant tens de disponible l'energia vital perquè els teus ritmes, melodies i harmonies brillin amb autenticitat?

Necessites compassar, harmonitzar, reconnectar, afinar... parts de tu?

Notes que et 'falta quelcom'? 'Alguna cosa perduda' vers tu mateix, ver l'altre, vers el món?

 

Des de temps immemorials s'han emprat mètodes de sanació que fan servir la música. Justament perquè aquesta, gràcies als àmbits humans profunds als quals arriba, permet accés a l'essència, i aconsegueix alts nivells vibracionals de reconnexió vital i de curació del 'no tangible', per tant: l'espiritual. Són mètodes exclusius, únics i imprescindibles, als quals les persones i l'ànima humana, només per mitjà de la freqüència, el pols rítmic i el so, podem accedir.

En les nostres sessions posem al teu servei una combinació de mètodes que utilitzen elements de música primordial, amb els que acompanyar-te a reconnectar amb la teva energia vital i recuperar pau, harmonia, salut i benestar.

.

  • Mètodes de curació xamànica i alineament energètic, amb els que t'acompanyem a un restabliment d'equilibris vitals, corporals, emocionals i espirituals. On son tambor, maraca i cant eines imprescindibles, des de sempre utilitzades per xamans, practicants de xamanisme i sanadors d'arreu del món.

  • Life coaching / Consultoria Xamànica, amb la que t'acompanyem a què tu mateix obtinguis contacte directe amb les teves pròpies ajudes espirituals, per a gaudir de la informació necessària que t'ajudi a afrontar problemes actuals, a millorar gestions del dia a dia que t'angoixin o col·lapsin, a saber com abordar o encaminar-se a un tema vital de futur, o simplement obtenir enteniment existencial directament de l'esperit.  

  • Ritmes d'Equilibrament Personal, amb els quals asserenar-te, arrelar-te, ordenar-te, compassar-te, restablir el teu propi marc intuïtiu, enfocar-te i apoderar-te a través de la sincronització orgànica i neuronal a la qual t'acompanyen els ritmes i polsos Alfa de la percussió.

 

Coaching transformacional en la conversa, amb el que t'acompanyem a una major presa de consciència per a poder posar en acció els teus talents, habilitats i capacitats. Entenent que la pròpia música que l'individu desplega a través dels actes de la seva parla, és de vital importància en la creació de la seva pròpia realitat particular.

 

Coaching corporal i bioenergètica del cos, amb els que t'acompanyem, si cal, a mobilitzar i/o a integrar corporalment el treball realitzat. El cos ens parla... a crits, cantant o amb xiuxiueig... amb moviment, amb postures... en una dansa entre tensions i afluixaments... i cal escoltar-lo... i acompanyar-lo.

Consulta privada. Sessions individuals.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial