• Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial

Consulta privada. Sessions individuals.

En les nostres sessions posem al teu servei una combinació de mètodes que utilitzen elements de música primordial, amb els que acompanyar-te a reconnectar amb la teva energia vital i recuperar pau, harmonia, salut i benestar.

.

  • Mètodes de curació xamànica i alineament energètic, amb els que t'acompanyem a un restabliment d'equilibris vitals, corporals, emocionals i espirituals. On son tambor, maraca i cant eines imprescindibles, des de sempre utilitzades per xamans, practicants de xamanisme i sanadors d'arreu del món.

  • Consultoria Xamànica, amb la que t'acompanyem a què tu mateix obtinguis contacte directe amb les teves pròpies ajudes espirituals, per a gaudir de la informació necessària que t'ajudi a afrontar problemes actuals, a millorar gestions del dia a dia que t'angoixin o col·lapsin, a saber com abordar o encaminar-se a un tema vital de futur, o simplement obtenir enteniment existencial directament de l'esperit.  

  • Ritmes d'Equilibrament Personal, amb els quals asserenar-te, arrelar-te, ordenar-te, compassar-te, restablir el teu propi marc intuïtiu, enfocar-te i apoderar-te a través de la sincronització neural a la qual t'acompanyen els ritmes i polsos Alfa de la percussió.

 

  • Coaching transformacional en la conversa, amb el que t'acompanyem a una major presa de consciència per a poder posar en acció els teus talents, habilitats i capacitats. Entenent que la pròpia música que l'individu desplega a través dels actes de la seva parla, és de vital importància en la creació de la seva pròpia realitat particular.

 

  • Coaching corporal i bioenergètica del cos, amb els que t'acompanyem, si cal, a mobilitzar i/o a integrar corporalment el treball realitzat. El cos ens parla... a crits, cantant o amb xiuxiueig... amb moviment, amb postures... en una dansa entre tensions i afluixaments... i cal escoltar-lo... i acompanyar-lo.

Com és la teva música?

Com tens de disponible la teva energia vital, per a fer que la teva propia música soni brillant, pura i total?

Necessites compassar, harmonitzar, re-connectar, afinar parts de tu?

Notes que et 'falta alguna cosa'? 'alguna cosa perduda' en la relació amb tu mateix, amb els altres, amb el món​?

 

Des de temps immemorials s'han emprat mètodes de sanació que fan servir la música. Justament perquè aquesta, gràcies a les zones humanes profundes a les quals arriba, permet accés a l'essència, i aconseguir alts nivells vibracionals, de reconnexió vital i de curació espiritual. Són mètodes exclusius, únics i imprescindibles, als quals les persones i l'ànima humana, només per mitjà de la freqüència, el pols rítmic i el so, podem accedir.