Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Single Ritual Solsticio 2020

Meditació / Ritual

"SOLSTICI DE JUNY 2020"

  Aquest tema musical està enregistrat en el solstici d'Estiu el 21 de juny del 2020. Inspirat en una caminada meditativa a la muntanya de la Mola, al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i enregistrat en arribar a casa, en l'espontaneïtat de l'estat xamànic de consciència (ECC), en aliança amb les nostres ajudes espirituals, Animals i Mestres Espirituals de Protecció i Ajuda.

  Aquesta música té la intenció d'acompanyament a qualsevol mena de ritual o meditació per al canvi, deixar anar i la transformació de velles estructures, a més de benvinguda al nou amb un cor obert i celebratiu, que el teu sentis fer en aquests dies de solstici i celebracions, que tant en el solstici d'estiu per a l'hemisferi nord, com en el solstici d'hivern per a l'hemisferi sud és ara moment adequat per a això.

  No tenim un altre propòsit que el de compartir una música que ens va resultar poderosa per les circumstàncies que ha estat creada des d'una molt especial connexió. I fer-ho en aquest moment en què s'ajunten dues circumstàncies excepcionals, la que la humanitat sencera travessa a escala personal i global amb la crisi actual, i el moment de canvi planetari que es dóna i propícia pel mateix solstici.

 

 

Si vols rebre informació dels nostres tallers presencials o en línia, on vivenciar la Música Primordial i l'Alquímia Curativa del Ritme, clica a baix en l'enllaç al nostre formulari de subscripció:

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial