L'instrument més universal per activar la connexió espiritual

Construeix la teva propia Maraca Xamànica

La maraca ha estat usada universalment i ancestralment per a connectar amb la dimensió espiritual, pròpia i de l'univers. Xamánicament, per a invocar l'essència vital pura, l'ànima, així com per convocar la força de curació i de saviesa de les ajudes espirituals pròpies.

TALLER VIVENCIAL

És un taller exclusiu on aprendràs a fer la teva pròpia maraca de pell, de la mà de Jayani i de Tamir, que també ens acompanyarà amb els seus tambors.

 

Facilitem aquest taller perquè tu mateix/a puguis fer la teva pròpia maraca xamànica, fer-la per a tu o per a una persona estimada.

 

Faràs d'una forma minuciosa i artesanal la teva pròpia maraca en un context d'aprenentatge de la tècnica i de connexió amb la teva pròpia ànima.

Per a ús en cerimònies, curació xamànica o pel que la teva consideris. L'ús que li puguis donar pot variar segons la teva intenció, el sentit d'aquest taller és que puguis donar a llum una eina sonora i rítmica que pugui acompanyar el pols del teu caminar.

En la nostra experiència construint instruments en grup, a diferents llocs d'Espanya i Xile, hem vist la bellesa de sentirs i sentiments que brollen de la pròpia creació i el poder personal que cada persona, de manera íntima i singular, desplega durant tot el procés.

EN EL TALLER:

 

entrem en el més directe contacte amb els elements: fusta, aigua, pell d'animal consagrada (cabra o boví), la calor del frec de les cordes en teixir el mandala que tiba la pell, l'acolliment del grup, l'aire movent-se per la trobada de voluntats, inquietuds  i complitudes... l'anar construint i el descobrir-se admirant-se del resultat de la pròpia creació.

En la tarda del dissabte es realitza un 
cercle de Curació Xamànica enfocat a la cerca de  l'Animal de Poder de cada participant.


Tot això esdevé un procés tranquil i meditatiu, ple de ‘manualitat’, silencis i compartirs, cants inspiradors, propòsits i descobriments que fan d'aquesta ‘jornada de 2 dies’ ‘un moment de vida’ tant en comunió amb un mateix com de complicitat amb la resta de participants, i en connexió amb la memòria ancestral de tots els éssers humans que també  han construït el seu propi tambor en comunitat formada de persones, terra, aigua, aire, foc i esperit.

EL PROCÉS CONSTA DE DUES PARTS que es desenvolupen en dos dies separats:


           DISSABTE AL MATÍ (9:30 a 14:30h / 5 horas): Construcció i creació del tambor.

  

           Deixarem transcórrer el temps per a l'assecat natural de la pell del tambor.

 

           DISSABTE TARDA (16h a 19h / 3 horas): Cercle de curació chamánica amb cerca d'Animal                  

                                                                                                                                 de Poder.


           DIUMENGE TARDA (16 a 19h / 3h): Construcció de la maça i ritual de BIENVINGUDA AL                                                                                                                                               NOU TAMBOR.

           

           Total de 11/12 hores

Vols rebre informació sobre aquest taller?

 

Què és el xamanisme transcultural?

Xamanisme fa referència al que fa el xaman, una persona que fa viatges a la 'realitat no-ordinària' en un estat ampliat de consciència. La pràctica del xamanisme ha estat present en tots els continents habitats, i està basat en experiències personals que porten a obtenir informació, curació, coneixement i saviesa, no és un sistema de creences, no és una religió sinó una metodologia.

El xamanisme transcultural transcultural és aquell que, respectant a totes les cultures xamàniques ancestrals, recull el central i comuna en totes elles per desenvolupar una forma assequible i funcional a tot ésser humà. A manera que persones occidentals que no provenim de cultura o llinatge xamànic, puguem gaudir en primera persona dels regals d'aquest llegat espiritual universal.

Els tambors, a través del temps, han estat utilitzats pels xamans de gairebé tothom. Tot el que es fa en xamanisme es fa perquè s'ha comprovat que funciona. Durant milers d'anys, els xamans han desenvolupat el sistema més provat a través dels temps usant esperit, ment i cor per guarir, juntament amb els remeis fets de plantes. Amb el temps, el sistema ha demostrat ser efectiu, el 90% dels xamans usen el tambor com a mitjà d'accés als plànols espirituals.
 

 

Què és un Animal de Poder?

El coneixement ancestral xamànic ens parla que totes les coses que hi ha en l'univers tenen vida i per això esperit. Així les roques, la terra, el cel, l'aigua, les plantes, i els animals són diferents expressions d'aquesta consciència. Obrint-nos a prendre contacte i respecte amb ells es forma un equip d'ajuda espiritual que treballa per a l'equilibri de tot en el tot. No és exclusiu del xamàn disposar d'animals de poder. Cadascun de nosaltres té un animal particular –si no varis- com la seva medicina personal. Aquests esperits protectors ens ajuden tant en la nostra vida quotidiana com en la nostra cerca espiritual d'harmonia reforçant el poder dels qui som.

Perquè m'és útil conèixer al meu Animal de Poder?

Tots naixem, segons la cosmovisió xamànica, amb un company espiritual en forma d'animal. Com aquest coneixement es va perdre en la cultura moderna, el nostre animal de poder pot deixar-nos per causa d'aquest oblit.

Les cultures xamàniques dirien que aquest abandó de poder ens deixa vulnerables. En recuperar-ho, obtens una eina molt eficaç per representar el teu "Jo" més profund.

Testimonis

Moltíssimes gràcies pel fantàstic taller que ens vau oferir dissabte passat i diumenge passats, va ser una lliçó de generositat, determinació, efectivitat, ritme i respecte. Em va emocionar també la cura que vau posar en tots els detalls. Gràcies.

Ma del Pino. Catalunya

Un regal per a l'ànima.

Laura. Catalunya

Gràciesss... Va estar preciós i obre un nou camí... Un camí màgic!

Lorena. Chile

Please reload

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial