FORMACIÓ EN M.P.

Inici
Inici
Inici
Menú FORMACIÓ - Institut de Música Primordial

Certificació com a Músic Primordial

Equip docent

'Tamir' Jordi Satorra

Experimentat músic de percussió i pedagog del ritme. Expert en l'aplicació de música com a eina de coaching grupal. Xamanisme transcultural. Drum healer. Dansa trance. Creació d'espais de presència i no-dualitat amb la música de percussió.

'Jayani' Aina Molina

Experta en bioenergètica transpersonal, xamanisme i creació d'espais de recerca personal a través del cos. Portadora de l'essència de la presencia i la no-dualitat.

Vols rebre informació sobre la formació?

Lluís Solé Salas

Experimentat pedagog de la música. Concertista de clavicèmbal i flauta. Expert en flautes del món i investigació etno-musical. S'encarrega de la docència de melodia, harmonia i de l'escolta de l'espai sonor. Biòleg i investigador dels avanços científics del so i la seva aplicació terapèutica.

Carme Tena

Experta en coaching personal y organitzacional, sistema Alba Emoting™ per l'estudi dels patrons emocionals vinculats a la respiració, el moviment i la música. Experta en ontologia del llenguatge.

Victor Turull

Expert en veu i cant d'expressió directa des de la mirada bioenergètica del cos i la respiració. Coneixedor de la tradició africana i del xamanisme africà des de la seva arrel i expert en la seva aplicació pràctica.

Inici
Inici
Inici
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial