Inici
Inici
Inici

FORMACIÓ EN M.P.

Menú FORMACIÓ - Institut de Música Primordial

Certificació com a Músic Primordial

Equip docent

'Tamir' Jordi Satorra

Experimentat músic de percussió i pedagog del ritme. Expert en l'aplicació de música com a eina de coaching grupal. Xamanisme transcultural. Drum healer. Dansa trance. Creació d'espais de presència i no-dualitat amb la música de percussió.

'Jayani' Aina Molina

Experta en Bioenergética transpersonal, Xamanisme i creació d'espais de recerca personal a través del cos. Portadora de l'essencia de la Presencia i la No-dualitat.

Vols rebre informació sobre la formació?

Lluís Solé Salas

Experimentat pedagog de la música. Concertista de 'clavicenvalo' i flauta. Expert en flautes del mon e investigació etno-musical. S'encarrega de la docencia de Melodía, Harmonia i de l'Escolta de l'espai sonor. Bioleg i investigador dels avanços científics del so i la seva aplicació terapeutica.

Carme Tena

Experta en coaching personal y organitzacional, sistema Alba Emoting per l'esudi dels patróns emocionals vinculats a la respiració, el moviment i la musica. Experta en ontología del llenguatge.

Victor Turull

Expert en Veu i Cant d'expressió directa desde la mirada bioenergética del Cos i la Respiració. Coneixedor de la tradició africana i del xamanisme africà des de la seva arrel i aplicació pràctica.

Imma Ortiz 

Experimentada cantant professional. Experta en l'aplicació de la veu en música de tots estils així com també en cants de recerca espiritual. Experta en Disseny humà.

Ma Jesús Zea

Experta en cos, master coach en cos i moviment, co-directora del programa Movimiento Transformacional a Usa, Mèxic i España, experta en 5 ritmes de Gabrielle Roth.

Laura Gutierrez

Experta en Coaching organizacional i Mindfulness. Estudiosa de la consciència i els models d'aprenentatge conscient del ser humà. Aporta la mirada dels avanços de la ciencia quàntica per a la aplicació del music primordial.

Inici
Inici
Inici
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial