FORMACIÓ EN M.P.

Inici
Inici
Inici
Menú FORMACIÓ - Institut de Música Primordial

Certificació com a Músic Primordial

És aquesta formació per a mi?

Si ets professional al servei de les persones: coach, mestre, psicòleg, metge, terapeuta holístic, musico-terapeuta, etc., aquesta formació t'ofereix unes eines d'escolta i d'acció musical, summament efectives, perquè tu puguis posar-les al servei dels teus clients, pacients, usuaris...

Si ets músic: et permet aprofundir en els teus propis talents i vocacions musicals, superar la por escènica, connectar amb la profunditat del músic que ja ets per posar-ho tot això al món sumant-se als teus coneixements musicals i al domini instrumental que tu tinguis.

 

Si ets una persona amb ganes de conèixer el músic i la música que hi ha en tu, i compromès amb l'autoindagació:  trobaràs l'espai d'ampliar el coneixement del món i de tu mateix des de la riquesa de l'escolta musical i des de l'expressió del més pur de tu mateix a través de l'essencialitat i la màgia de la música. 

Vols rebre informació sobre la formació?

La música primordial sempre ha estat en el món, sempre ha estat en tu, en forma pura i genuïna, formant part del centelleig de la teva creativitat.  Ara pots connectar amb ella i expressar-la en llibertat. La força hi és!!  Les mesures i els límits els poses tu.

 

Inici
Inici
Inici
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial