FORMACIÓ EN M.P.

Inici
Inici
Inici
 

Certificació com a Músic Primordial

Tu i la vida en sou un de sol, indivisible. La teva doncs... és música de la Vida. Ara... què faràs per a descobrir-la?

Posa al món el músic / la música que tu ets!!

 La formació en Música Primordial t'ofereix eines i elements essencials per a expressar-te musicalment i posar-ho al servei de la plenitud i el benestar propi i dels demés.  

Tindràs l'oportunitat de desenvolupar una escolta musical del món que t'envolta, i comunicar-te musicalment amb ell. Des del teu propi poder personal, amb la força d'haver retrobat la certesa dels teus propis centres, des de la teva expressió més pura, en fluïdesa, amb sonoritat, creativitat, estabilitat, alegria, determinació, pausa, silenci i quietud, des dels descobriments que tu mateix vagis fent en explorar els teus propis ritmes, melodies i harmonies, junt amb els ritmes, melodies i harmonies de la música, de la

Vols rebre informació sobre la formació

en Música Primordial?

natura i del món.

Exploraràs els models de músiques primordials que hi ha arreu al mon.

 

Aprofundiràs en les teves pròpies i legítimes músiques com a ésser humà, distingint aquells elements que formen part de l'expressió innata, de aquells altres que formen part dels sistemes al qual pertanys.

 

Aprendràs sobre la física del so i la vibració i la seva utilització terapèutica.

 

Aprendràs del llegat de les savieses ancestrals que sempre han utilitzat la música i l'expressió per a posar en contacte a la persona amb la vitalitat de l'existència, des del més terrenal a l'espiritual.

Aprendràs a tocar instruments musicals bàsics i essencials que et permetran expressar poderosament i amb subtilitat musical allò que per a tu sigui important i vital. Formes musicals primordials que tu podràs sumar als coneixements de música i d'instrument que ja disposis.

 

Aprendràs a fer servir la teva veu i el teu cos, a cantar bio-orgànicament, a cantar des de l'ànima. Aprendràs a crear a través de la veu i de la utilització sabia del llenguatge.       

 

 


 

La música primordial sempre ha estat en el món, sempre ha estat en tu, en forma pura i genuïna, formant part del centelleig de la teva creativitat.
Ara pots reconèixer-la i expressar-la en llibertat.
La força hi és!!!  Les mesures i els límits els poses tu.
Continguts de la FORMACIÓ
Continguts de la FORMACIÓ
Continguts de la FORMACIÓ
Inici
Inici
Inici
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial