Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Formacions de Música Primordial

FORMACIONS

FORMACIÓ EN XAMANISME TRANSCULTURAL:

Aquest entrenament ofereix coneixements i pràctiques per a aprendre xamanisme que per la seva continuïtat i amplitud, permet arribar a nivells de molt avançats i és útil punt per a les persones que desitgin aplicar-ho en el seu creixement espiritual com en la pràctica professional de sanació als altres. 

​La senda xamànica de sanació que ofereix la Fundació d'Estudis Xamànics no hauria de considerar-se com un mètode exclusiu per a afrontar malalties mèdiques. Hauria de concebre's com un complement al tractament mèdic o psicològic ortodox, tret que mediï una recomanació mèdica en sentit contrari.

​Aquesta formació permet als aspirants disposar a través de les seves tècniques d'un cúmul d'experiències que han permès des de temps ancestrals als Xamans de totes les èpoques, accedir a coneixements ocults i desenvolupar les habilitats que permeten madurar en el camí espiritual. 

El Viatge Xamànic és una forma segura de descobrir i accedir a realitats espirituals, per a contactar i beneficiar-nos de la trobada amb els nostres Esperits Guies, Protectors o Mestres i Animals de Poder.

Taller formatiu bàsic de 'The Foundation for Shamanic Studies' 
d'Iniciació al Viatge Xamànic amb l'ús de Tambor i Maraca 
Show More
 
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial