• Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial

Formacions de Música Primordial
 

FORMACIONS

Aprenentatges genuïns amb els quals desplegar, vivencialment,
les teves habilitats personals, per a posar-les al servei de tu mateix i dels altres.
Show More

Formació bàsica:

"L'Art i el Ritual de la Percussió en Grup" 

5 mòduls en els quals despertar la teva creativitat, adquirint sòlides competències i habilitats rítmiques per a la creació i facilitació de cercles.

Taller formatiu bàsic:

"La Senda del Xamàn"

Viatge Xamànic, Poder Personal i Curació.

Redescobrint el Poder Comunitari i Curatiu

del Ritme

Entrenament Creatiu en

Cercles de

Tambors

Aprendre el mètode xamànic de curació usant tambor, maraca i veu com a eines de connexió espiritual, és font d'auto-coneixement, aprenentatge i servei.

Aquest taller formatiu és un dels Tallers autoritzats i certificats per la Foundation for the Shamanic Studies, fundada per Michael Harner. California, EUA, en xamanisme transcultural (core-xamanisme).

Aprendrás les bases per a fer teva la pràctica xamànica transcultural.

Crear un Cercle de Tambors és permetre l'espai perquè succeeixi quelcom. Quelcom que la Vida ja sap, i que la nostra pròpia vida reconeix. Quelcom on les nostres biologia i ànima s'inspiren i gaudeixen en recordar.

En aquest programa, de cinc trobades de cap de setmana, viuràs un procés d'experiències a través de la Música Primordial que et servirà per a una valuosa reconnexió personal, i per a obtenir les claus en la creació i facilitació de cercles de tambors, per als diferents grups de persones que se'n poden beneficiar: terapèutics, familiars, de cohesió social, 'teambuilding' per a la cohesió d'equip en entorns organitzacionals.