Formacions de Música Primordial
 

FORMACIONS

Aprenentatges genuïns amb els quals desplegar, vivencialment,
les teves habilitats personals, per a posar-les al servei de tu mateix i dels altres.
Show More

Aprendre el mètode xamànic de curació usant tambor, maraca i veu com a eines de connexió espiritual, és font d'auto-coneixement, aprenentatge i servei.

Crear un Cercle de Tambors és permetre l'espai per a què succeeixi quelcom. És una ensenyança viva que succeeix entre tambors. No creem el que succeeix, obrim l'amigable possibilitat que succeeixi. Quelcom que tant la biologia com l'ànima, gaudeixen en recordar.

Aquest taller formatiu és un dels Tallers autoritzats i certificats per la Foundation for the Shamanic Studies, fundada per Michael Harner. California, EUA, en xamanisme transcultural (core-xamanisme).

Aprendrás les bases per a fer teva la pràctica xamànica transcultural.

En aquest programa, de cinc trobades de cap de setmana, viuràs un procés d'experiències a través de la Música Primordial que et servirà per a una valuosa reconnexió personal, i per a obtenir les claus en la creació i facilitació de cercles de tambors, per als diferents grups de persones que se'n poden beneficiar: terapèutics, familiars, de cohesió social, 'teambuilding' per a la cohesió d'equip en entorns organitzacionals.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial