Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Meditación con Tambor, Música Primordial

MEDITACIÓ R.E.P.

"AVIVANT LA TEVA FONT VITAL CENTRAL"

Aquesta proposta de meditació amb tambor, de 20 minuts, es basa en els Ritmes d'Equilibrament Personals, mètode  d'intervenció rítmica que ofereix ritmes de tambor personalitzats per a què la persona, en contacte amb ells, presencialment i/o a través d'enregistraments, optimitzi les funcionalitats dels seus sistemes: neuronal, nerviós central i, per ressonància amb la intenció i partint del propòsit al qual està enfocat, el bioenergètic en general. Essent de gran ajuda per a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats, habilitats i eficiències personals. Al mateix temps que aporta pau i calma interior.

Pots utilitzar-ho en format de meditació: estirar-te o asseure't relaxadament, 'en pausa', i permetre't entrar en la profunditat que la música et porti. Escoltant amb auriculars o altaveus 'a l'aire'. Amb intenció de nodrir en tu, aquella part cap a la qual està enfocat el REP: AVIVAR LA FONT VITAL CENTRAL.

Ara mateix hi ha en tu una essència vital que anima la vitalitat en el teu cos, a la qual vas trobant a través de les teves accions i creacions a mesura que camines la teva vida, moments en els quals el teu pots veure-la en les seves oportunitats de desplegar-se, fer-se visible i prendre forma. No està en el futur, ni en el passat, està en una qualitat de present que, amb tan sols parlar d'ella, ja s'ha desactualitzat, és instantània, existeix a distància '0', és una deu contínua de vida en tu: és la teva FONT VITAL CENTRAL.

 

Què guanyaries dedicant-li uns minuts a 'sortir del mitjà' perquè la FONT VITAL CENTRAL que ets emani lliurement i vitalitzant la teva ser? Què guanyaries donant-li espai a aquesta teva font de Vida absoluta, essencial i primordial, connectada amb la força pura de l'Univers?

Aquesta meditació R.E.P. et dóna l'oportunitat d'obrir aquesta aixeta.

 

També és eficaç com 'música de fons' sense necessitat d'interrompre les teves tasques quotidianes, en volum baixet. D'aquesta manera, si la utilització va sent recurrent, una vegada al dia per exemple, aniràs notant els efectes positius del ritme REP. (No hi ha contraindicacions si ho uses d'aquesta manera mentre estàs conduint, sempre a volum baix).

Obtindràs observables beneficis mantenint regularitat diariauna cop al dia, durant períodes d'entre 10/15 dies, se sap, per exemple, que 21 dies és període per tal què esdevinguin transformacions. 

 

 

visita la pàgina de Ritmes d'Equilibrament Personal

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial