Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Meditación con Tambor, Música Primordial

MEDITACIÓ R.E.P.

"HONRANT L'ANCESTRALITAT DE LA TERRA QUE M'ACULL"

Aquesta proposta de meditació amb tambor, de 20 minuts, es basa en els Ritmes d'Equilibrament Personals, mètode  d'intervenció rítmica que ofereix ritmes de tambor personalitzats per a què la persona, en contacte amb ells, presencialment i/o a través d'enregistraments, optimitzi les funcionalitats dels seus sistemes: neuronal, nerviós central i, per ressonància amb la intenció i partint del propòsit al qual està enfocat, el bioenergètic en general. Essent de gran ajuda per a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats, habilitats i eficiències personals. Al mateix temps que aporta pau i calma interior.

Pots utilitzar-ho en format de meditació: estirar-te o asseure't relaxadament, 'en pausa', i permetre't entrar en la profunditat que la música et porti. Escoltant amb auriculars o altaveus 'a l'aire'. Amb intenció de nodrir en tu, aquella part cap a la qual està enfocat el REP: L'HONRAR LA TERRA QUE ENS ACULL.

Som part de la Terra. La terra és prèvia a nosaltres, tresorera d'una saviesa natural prèvia, per això és anomenada Àvia Terra, Mare Terra, Sagrada Terra. La Terra ens sosté, ens nodreix, ens acull com a àvia, com a mare, sense perdre's a si mateixa per això, amb severitat, amb aplom, amb tendresa i acolliment maternal incondicionalment!!

En quant et beneficies si la reconeixes com a tal i li mostres el teu respecte, amor, cura i honra? Com és sentir-te nét d'ella? Fill d'ella? Sentir la fermesa i la cura que té amb tu i honrar-lo donant-li un lloc en el teu cor? Reconnectar amb això és recuperar drets teus de naixement.

 

També és eficaç com 'música de fons' sense necessitat d'interrompre les teves tasques quotidianes, en volum baixet. D'aquesta manera, si la utilització va sent recurrent, una vegada al dia per exemple, aniràs notant els efectes positius del ritme REP. (No hi ha contraindicacions si ho uses d'aquesta manera mentre estàs conduint, sempre a volum baix).

Obtindràs observables beneficis mantenint regularitat diariauna cop al dia, durant períodes d'entre 10/15 dies, se sap, per exemple, que 21 dies és període per tal què esdevinguin transformacions.

 

 

visita la pàgina de Ritmes d'Equilibrament Personal

Grabación hecha en Mallorca en una sesión en vivo en jornada de Construcción de Tambor del Alma.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial