Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Meditación con Tambor, Música Primordial

MEDITACIÓ R.E.P.

"NETEJA i REINICI"

Aquesta proposta de meditació amb tambor, de 20 minuts, es basa en els Ritmes d'Equilibrament Personals, mètode  d'intervenció rítmica que ofereix ritmes de tambor personalitzats per a què la persona, en contacte amb ells, presencialment i/o a través d'enregistraments, optimitzi les funcionalitats dels seus sistemes: neuronal, nerviós central i, per ressonància amb la intenció i partint del propòsit al qual està enfocat, el bioenergètic en general. Essent de gran ajuda per a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats, habilitats i eficiències personals. Al mateix temps que aporta pau i calma interior.

Pots utilitzar-ho en format de meditació: estirar-te o asseure't relaxadament, 'en pausa', i permetre't entrar en la profunditat que la música et porti. Escoltant amb auriculars o altaveus 'a l'aire'. Amb intenció de nodrir en tu, aquella part cap a la qual està enfocat el REP: NETEJA i REINICI.

Energèticament, a vegades som conscients que estem 'carregats', necessitem 'deixar anar' i hem de 'fer net'. Altres vegades pot ser que no hi hagi evidències clares, però un/a ja sap quins valors i beneficis ens ofereix 'fer net'!.

Tal com fa una dutxa o un bany, que t'aporta neteja externa per a poder reprendre fresc/a i renovat/da o descansar alleugerat/da, aquesta meditació R.E.P. feta amb RAV VAST HANDPAN, t'ho aporta a escala energètica, subtil i interna.

Aquesta meditació R.E.P. et serà molt útil en moments de canvi d'etapa o de cicle, i fins i tot en la nit, en anar a dormir, per a potenciar l'aixecar-te amb energies renovades. Obre't a deixar que t'arribi d'ella el que t'hagi d'arribar a nivell profund, i que faci NETEJA del que necessiti ser netejat en tu (tant del que sàpigues com del que no sàpigues), perquè puguis REINICIAR des de 'zero'.

 

També és eficaç com 'música de fons' sense necessitat d'interrompre les teves tasques quotidianes, en volum baixet. D'aquesta manera, si la utilització va sent recurrent, una vegada al dia per exemple, aniràs notant els efectes positius del ritme REP. (No hi ha contraindicacions si ho uses d'aquesta manera mentre estàs conduint, sempre a volum baix).

Obtindràs observables beneficis mantenint regularitat diariauna cop al dia, durant períodes d'entre 10/15 dies, se sap, per exemple, que 21 dies és període per tal què esdevinguin transformacions.

 

 

visita la pàgina de Ritmes d'Equilibrament Personal

Meditació amb RAV VAST!!

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial