Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Meditación con Tambor, Música Primordial

MEDITACIÓ R.E.P.

"RECONCILIACIÓ"

Aquesta proposta de meditació amb tambor, de 20 minuts, es basa en els Ritmes d'Equilibrament Personals, mètode  d'intervenció rítmica que ofereix ritmes de tambor personalitzats per a què la persona, en contacte amb ells, presencialment i/o a través d'enregistraments, optimitzi les funcionalitats dels seus sistemes: neuronal, nerviós central i, per ressonància amb la intenció i partint del propòsit al qual està enfocat, el bioenergètic en general. Essent de gran ajuda per a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats, habilitats i eficiències personals. Al mateix temps que aporta pau i calma interior.

Pots utilitzar-ho en format de meditació: estirar-te o asseure't relaxadament, 'en pausa', i permetre't entrar en la profunditat que la música et porti. Escoltant amb auriculars o altaveus 'a l'aire'. Amb intenció de nodrir en tu, aquella part cap a la qual està enfocat el REP: RECONCILIACIÓ.

Hi ha milers de situacions que succeeixen en les nostres relacions, i no sempre som conscients de tots els factors que influeixen en allò que 'ens toca' i afecta. Una relació es crea entre dos: jo i l'altre, jo i el món... malgrat això, és solament d'un mateix de qui depèn quedar 'en pau' a cada moment. Depèn de cadascun/a el fet de no perdre 'el centre', i continuar gestionant la pròpia vida amb la calma, serenitat i assertivitat que contribueixen al benestar. D'aquesta manera, cadascú podem posar la llavor que et permetrà encaminar la resolució de tot conflicte.

Què has de saber perdonar?
Amb quina cosa has de reconciliar-te? A qui has de saber perdonar? Amb qui has de reconciliar-te? I en la relació amb tu mateix/a: Sobre quins aspectes de tu mateix recauen els teus propis judicis en aquest moment? Quins aspectes de tu, en aquest moment, es beneficiarien de RECONCILIACIÓ? Quals són els aspectes de tu mateix amb els quals necessites RECONCILIAR-TE?
Tu bé saps que fer-ho t'aportarà pau, calma, gratitud, serenitat, expansió...

 

Aquest ritme R.E.P. també és eficaç com 'música de fons' sense necessitat d'interrompre les teves tasques quotidianes, en volum baixet. D'aquesta manera, si la utilització va sent recurrent, una vegada al dia per exemple, aniràs notant els efectes positius del ritme REP. (No hi ha contraindicacions si ho uses d'aquesta manera mentre estàs conduint, sempre a volum baix).

Obtindràs observables beneficis mantenint regularitat diariauna cop al dia, durant períodes d'entre 10/15 dies, se sap, per exemple, que 21 dies és període per tal què esdevinguin transformacions.

 

visita la pàgina de Ritmes d'Equilibrament Personal

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial