FORMACIÓ EN M.P.

Inici
Inici
Inici
Menú FORMACIÓ - Institut de Música Primordial

Certificació com a Músic Primordial

Una formació que et convida

a la transformació

Tota formació implica canvi, el sistema convencional també. No obstant això, l'aprenentatge transformacional s'enfoca en el propi procés de transformació que únicament és possible si cada persona es responsabilitza i es fa càrrec del seus canvis.

 

Mentre que el canvi és inevitable,  la transformació és una elecció.

Vols rebre informació sobre la formació?

Tipus habitual en 
l’aprenentatge conven-cional de la música 
Tipus d'aprenetatge transformacional de la musica primordial
Cicle vital del music primordial

Podem apreciar que:

 

  • En el model d'aprenentatge musical convencional, la música és alguna cosa extern, que 'està fora' de tal manera que la persona que vol ser músic ha d'aprendre noves habilitats que no té, a través, només, de molt treball, esforç i entrenament. Aquest camí possibilita que: 1) o bé la persona es converteixi en un bon intèrpret que reprodueix música creada per unes altres, o, 2) la persona troba després de tot l'esforç realitzat el coratge de tirar 'la clau' i s'obre a el *desaprendizaje que li permeti l'expressió de la seva pròpia creativitat primordial.

 

  • En contrast al model convencional, en el model d'aprenentatge transformacional la persona ja està en contacte amb la seva creativitat primordial i avança cíclicament, i des del goig, en direcció a posar l'expressió d'aquesta en forma musical, en una necessitat d'expressar allò que ja és. És a partir d'aquí, on es reconeix a cadascú com a músic en essència de tal manera que la persona amb inquietuds d'aprenentatge tècnic, ho farà des d'un propòsit superior vinculat a si mateix. Però tots, tant els que estudiïn tècnica i virtuosisme com els quals no, estaran oferint al món el músic que són, gaudint d'aquest llenguatge universal en contacte amb el seu ésser.

 

  • Mentre que en el model convencional l'aprenentatge esdevé unidireccionalment, en el model d'aprenentatge transformacional de la música primordial veiem com el propi processo músic/música es retroalimenta de forma circular, fomentant-se un a un altre, no en un cercle tancat, sinó en una espiral on cada vegada que es completa un cicle, es fa des d'un nivell superior de realització personal.

 

Inici
Inici
Inici
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial