Musica primordial para cohesión de equipo
En què destaca el ritme del equip?
Com són els seus polsos? Com és la seva melodia?
Quin serà el resultat si fem que es despleguin sincrònicament?
Com seria, per a l'equip, aprofitar el context conversacional que 'obre' la poderosa eina de la percussió en viu?
Esdeveniments.El batec de l'empresa.

Esdeveniments.El batec de l'empresa.

Les activitats de l'institut de Música Primordial per a esdeveniments d'empresa són una experiència poderosa, lúdica i innovadora que convida a un grup a: 1. desenvolupar un major sentit de pertinença, cohesió i interdependència, 2. refermar el lideratge de les persones que formen un equip de treball.

Construint en col·laboració.

Construint en col·laboració.

Dinàmiques per a l'aprendre grupal, generant ESCOLTA sistèmica, compartint espais de COMPROMÍS amb els resultats.

La música com a element catalitzador

La música com a element catalitzador

La creació d'una partitura musical com a metàfora de l'excel·lència en el treball d'empresa mitjançant percussió, cos i veu.

Refermant les fortaleses de l'equip

Refermant les fortaleses de l'equip

El treball amb percussions diverses ens ofereix un marc d'expressió i comunicació excel·lent per maximitzar les habilitats conversacionals de l'equip.

Accions d'alt impacte amb percussió

Accions d'alt impacte amb percussió

Per a quan fa falta una acció d'impacte inserida en un esdeveniment de rellevància, que unifiqui i apoderi a l'equip o a l'empresa.

Desenvolupament de competències

Desenvolupament de competències

Per quan cal una acció efectiva que afavoreixi la interrelació de les persones de l'empresa.

Coaching integratiu: eina de procés

Coaching integratiu: eina de procés

Ens encarreguem de crear els contextos perquè es doni la conversa entre els participants i s'estableixi l'escolta, proporcionant als equips una experiència única en L'ART D'ESCOLTAR.

Desenvolupament del LIDERATGE

Desenvolupament del LIDERATGE

Per quan cal una acció efectiva que afavoreixi el desplegament de les habilitats pròpies d'un lideratge àgil i eficaç

aPoderament i vitalitzAcció

aPoderament i vitalitzAcció

En la coherència rítmica, amb quines coses ja m'atreveixo a explorar i arriscar per arribar encara més lluny?

 
Coaching Corporal,
Equip, Batec i Ritme

Música primordial de l'EQUIP

Per quan cal una acció d'impacte inserida en un esdeveniment de rellevància.

Cohesió, sentit de pertinença i interdependència seran el resultat d'haver creat música junts en un esdeveniment lúdic, proactiu i poderós.  

Música primordial del LIDER

Programes per al lideratge coaching.

Acció, reflexió i integració en sessions de coaching transformacional en les quals la música primordial acompanya la resta d'eines conversacionals com a factor desbloquejant, energitzant i catalitzadora de processos.

Experiència i clients. 

Empreses amb les quals hem treballat sota les marques 'TamboreQueRíen' i 'tabalcoaching'. 

Vídeos

Testimonis Organitzacionals

         He vist a Tamir en acció, és a dir, tocant els seus tambors per 250 persones. El que va generar era màgia. Sobtadament el ritme l'era tot i es movia com si les muses s'haguessin apoderat d'ell. Tot semblava estar unit per aquest ritme que tenia el poder de ficar-se en l'ànima. El vaig escoltar encantat, i vaig quedar desitjant escoltar-lo més.Definitivament Tamir porta un món meravellós amb aquests tambors que semblessin part de la seva ànima. Julio Olalla. Mestre en l'art del coaching. Co-creador del coaching ontològic. Fundador de Newfield Network, EEUU i Xile.

         Feia la sensació que formava part d'una orquestra i la meva sorpresa va ser la rapidesa amb què vam entendre el sentit del taller, comportant tot el grup amb naturalitat i sentiment. Va ser un "colofó" en uns dies en què els sentiments, records i emocions sortien per tots els costats. Javier Gutierrez. Gestor Comercial de Halley (*)

        He trobat grans paral·lelismes de la meva pertinença a l'organització amb el meu paper en el "grup musical". La idea d'interioritzar aquesta recerca de qualitats a potències a través de la música m'ha fet interioritzar encara més les meves àrees de millora. Jorge Casasola. Gestor comercial d'Orbea (*) 

         El treball amb música i percussions el vaig sentir com a valor afegit perquè generés equip juntament amb la vivència del programa EAR, dissenyat i facilitat per Praxis Consultors, que va afavorir la proximitat, les converses i finalment el compartir alguna cosa junts com Equip i Marca. Miriam Bengoetxea. Product manager Orbea (*) // (*) Tabalcoaching va col·laborar amb Praxis Consultors facilitant per Orbea el setembre del 2010.

         El valor afegit que vam aconseguir va ser el de mostrar a la majoria dels participants un tipus d'activitat totalment diferent al que estaven acostumats, vinculat directament als objectius de l'empresa demostrant així l'esperit d'aquesta. A més, en alguns casos es van poder crear uns vincles més propers entre alguns companys tant del propi país com amb els altres. Natalia Martinez. Màrqueting manager Mail Boxes Etc.

         Amb Tamir prenent la batuta en forma de paraula, ritme i moviment, es va produir el miracle: una tribu de goles, carabasses, fustes, pells, cossos i metalls, congregades al voltant del cercle es van unir en una melodia única: la melodia de Orbere. Maria Pardo. Directora d'Innovació del Grup Orbere. // Tabalcoaching va col·laborar amb Praxis Consultors facilitant per Orbere el tancament d'seu projecte Fènix. Ingredients: coaching, equip i ritme.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial