Recursos musicales para el servicio a las personas y
Institut de Música Primordial
Meditación con Tambor, Música Primordial

MEDITACIÓ R.E.P.

"SISTEMA IMMUNITARI"

Aquesta proposta de meditació amb tambor, de 20 minuts, es basa en els Ritmes d'Equilibrament Personal, mètode  d'intervenció rítmica que ofereix ritmes de tambor personalitzats per a què la persona, en contacte amb ells, presencialment i/o a través d'enregistraments, optimitzi les funcionalitats dels seus sistemes: neuronal, nerviós central i, per ressonància amb la intenció i partint del propòsit al qual està enfocat, el bioenergètic en general. Essent de gran ajuda per a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats, habilitats i eficiències personals. Al mateix temps que aporta pau i calma interior.

Pots utilitzar-ho en format de meditació: estirar-te o asseure't relaxadament, 'en pausa', i permetre't entrar en la profunditat que la música et porti. Escoltant amb auriculars o altaveus 'a l'aire'. Amb intenció de nodrir en tu, aquella part cap a la qual està enfocat el REP: L'ENFORTIMENT DEL SISTEMA IMMUNITARI.

El R.E.P. també és eficaç com 'música de fons' sense necessitat d'interrompre les teves tasques quotidianes, en volum baixet. D'aquesta manera, si la utilització va sent recurrent, una vegada al dia per exemple, aniràs notant els efectes positius del ritme REP. (No hi ha contraindicacions si ho uses d'aquesta manera mentre estàs conduint, sempre a volum baix).

Obtindràs observables beneficis mantenint regularitat diariauna cop al dia, durant períodes d'entre 10/15 dies, se sap, per exemple, que 21 dies és període per tal què esdevinguin transformacions.

Aquest enregistrament l'hem realitzat en ressonància amb el moment global que estem vivint, en què no és menor tota ajuda que pugui ser-nos útil per a estar en connexió amb les nostres fortaleses. 
Conté, a més de tota la base científica que fonamenta als Ritmes d'Equilibramient Personal, la força espiritual amb la qual ens han obsequiat les nostres ajudes espirituals per a aquesta ocasió.

 

ET RECOMANEM QUE EN EL MOMENT DE FER LA MEDITACIÓ (O POSAR-TE'L D'ACOMPANYAMENT DE FONS DURANT UNA ALTRA ACTIVITAT) POSIS LA INTENCIÓ EN LA FORTALESA I LA SAVIESA NATURAL DEL TEU SISTEMA IMMUNITARI:
 

  • Que el que hagi de ser enfortit s'enforteixi

  • Que les pors que hagin de ser transformades es transformin

  • Que el que hagi de ser eliminat s'elimini

  • Que el que hagi de ser processat en l'àmbit corporal, emocional, mental i espiritual es processi amb Amor, harmonia pel benefici personal i universal.

 

visita la pàgina de Ritmes d'Equilibrament Personal

Meditació amb Djembe

i RAV VAST!!

Descàrrega gratuïta
 
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial