Testimonios Música Primordial Castellano

Testimonis

Testimonis de clients de serveis, consulta privada i tallers
 

He vist a Tamir en acció, és a dir, tocant els seus tambors per 250 persones. El que va generar era màgia. Sobtadament el ritme l'era tot i es movia com si les muses s'haguessin apoderat d'ell. Tot semblava estar unit per aquest ritme que tenia el poder de ficar-se en l'ànima. El vaig escoltar encantat, i vaig quedar desitjant escoltar-lo més.
Definitivament Tamir porta un món meravellós amb aquests tambors que semblessin part de la seva ànima.

Julio Olalla

El meu camí en el coaching s'ha forjat en la senda del moviment, on la música és un inspirador i un impulsor fonamental. Quan ho faig guiat pels tambors de Tamir, em succeeix que la inspiració i la força s'incrementen. La música arriba com un brollador abundant, on el que ve es va creant just en aquest instant, pas a pas, a la frontera del que està existint i el misteri.

Rodrigo 'Roco' Pacheco

Una vegada em van dir "Un artista no és un veritable artista si no és un sanador" Tots dos, Tamir i Jayani, ho sou. Moltes gràcies pel detall cuasi poètic de la vostra bella síntesi. Que seguiu gaudint i molt d'aquesta oportunitat vital. Que els vostres viatges es multipliquin perquè seguiu sembrant alegria i exquisit humor.
Gràcies per re-connectar-me amb el meu amic el Drac, m'acompanya en l'invisible i ve quan ho necessito. I gràcies, fonamentalment, per la vostra humil dignitat i la vostra capacitat de confiar, captar l'humor i sentir la bondat. Escoltareu ressonar els nostres tambors.

Ana B. Camponovo

Metgessa acupuntora. Artista, cantant primordial. Associació 'El cuenco del Baubo'. Cuenca. Madrid.

Sentir a Tamir a prop és sentir el ritme de la vida, els seus tambors em porten a una connexió profunda amb la terra, l'aigua, l'aire, el foc, el sol. És un regal per tots els que tenim el privilegi de seguir el pols del seu tambor. Pur i inspirador, poderós i passional, generador d'acció i reflexió… aquests són part dels seus acords de música primordial, quan toca de cor a cor. Somio amb trobar-nos en qualsevol lloc del món per dansar i facilitar processos transformacionals.​

Maria Jesus Zea

La transformació i la sanació es produeix encara que tots els meus coneixements i experiències anteriors no em permeten saber com. Àdhuc sabent que la potència d'aquestes pràctiques es va demostrar ja en les antigues tradicions, penso que és tan trencador i generador de canvi com el va ser al seu moment el descobriment del llenguatge de l'inconscient.

Mª Jose Magdaleno

Coach ontològica. Consultora en organitzacions.

M'agradaria expressar la meva admiració pel treball que realitzen Tamir i Jayani, la seva capacitat per arribar al cor, i el lliurament i professionalitat als espais professionals que hem compartit.

Jordi Escolà

Fa molt temps que em vau ensenyar el meu Animal de Poder, estic tan agraïda! Sempre pinso en el meu tigre, m'ha acompanyat, però no va ser fins a anit que realment ho vaig sentir amb mi. Estic en un procés difícil ara, tancant etapes... Anit va ser tan bell haver somiat amb el meu animal de poder! Em sento acompanyada i amb la força necessària i la determinació per fer el que dec. De nou us dono les gràcies per mostrar-m'ho.

Mariana Calcagni

Sociòloga. Coordinadora ''Consejo Ecológico UC-CEUC''. Santiago de Xile.

Volia agrair-vos l'oportunitat de conèixer el vostre treball i poder sanar amb ell. Tot el treball que vam fer em va connectar moltíssim amb la meva ànima, crec que realment vaig aconseguir reunir-la i concentrar-la, em vaig sentir molt forta i conscient.
Amb la dansa de l'arbre també vaig connectar amb la bella i neta energia del *Algarrobo, va ser bell retrobar-me amb la seva energia i la seva saviesa.
Amb les connexions amb els animals de poder em vaig sentir molt bé, mentre sonava el tambor, després que ens convidessis a tocar les nostres maraques seguint el seu ritme, vaig entrar en un estat alterat de consciència i vaig poder veure alguns animals que venien durant totes les rondes, i vaig gaudir d'aquest flux d'imatges i sensacions que m'envaïen.
L'endemà m'esperava una apassionant aventura amb la qual vaig entrar en contacte amb l'energia del meu Animal de Poder.
Ho vaig cridar, li vaig demanar d'alguna manera que em mostrés la nostra relació, respiraré profunda i lentament i vaig començar a sentir una energia increïble recorrent tot el meu cos, una energia neta i commovedora. Vaig començar a veure els arbres i les plantes del camí d'una manera diferent, tot es va fer més intens, més viu. Sentia que les fronteres de la realitat es difuminaven i es penetrava en altres realitats.
Em reia i plorava al mateix temps perquè vaig començar a comprendre moltes coses, aquella força que em sostenia i em dirigia em va mostrar moltes coses, em va connectar amb la meva essència mentre podia veure la connexió que existeix entre totes la coses i la seva essència sagrada.
Després d'això he seguit invocant al meu Cavall, he formulat una cançó molt senzilla amb dues o tres síl·labes i m'he marcat fins a una dansa del Cavall, i anem, que estic fet un indi, i un indi content a més, em sento molt connectat amb aquest Cavall i molt agraït a vostès dos pel vostre treball."

 

Rafael Medina

Fundador de RamaRaiz, acompanyament integratiu per la consciència, la salut i el benestar. Màlaga, Espanya.

Alumna de percussió en tallers a Barcelona. Espanya
He estat una de tantes alumnes que hauran passat pels vostres cercles de percussió. Vaig ser fa anys, potser 5, i va ser una experiència inoblidable!! Sobretot emocionalment, ja no tant de tècnica, sinó més de l'emoció que m'envaïa en tocar. La recordo com alguna cosa *super positiu i sento ganes de tornar a repetir l'experiència. No he deixat la percussió. Mil gràcies! Una abraçada!

Laura Falcón

Alumna de percussió en tallers a Barcelona. Espanya

La Dansa Orgànica amb la música de Tamir és pura meditació a través dels tambors. Al costat d'ell he viscut moments crucials, transicions i viatges interns, que en la meva memòria quedaran per sempre units als tambors.

Francisco Torralba

Coach especializado en artistas. L'art de viure.com. Terrassa. Barcelona. Espanya

Please reload

 
Testimonis organitzacionals.

         He vist a Tamir en acció, és a dir, tocant els seus tambors per 250 persones. El que va generar era màgia. Sobtadament el ritme l'era tot i es movia com si les muses s'haguessin apoderat d'ell. Tot semblava estar unit per aquest ritme que tenia el poder de ficar-se en l'ànima. El vaig escoltar encantat, i vaig quedar desitjant escoltar-lo més.Definitivament Tamir porta un món meravellós amb aquests tambors que semblessin part de la seva ànima. Julio Olalla. Mestre en l'art del coaching. Co-creador del coaching ontològic. Fundador de Newfield Network, EEUU i Xile.

         Feia la sensació que formava part d'una orquestra i la meva sorpresa va ser la rapidesa amb què vam entendre el sentit del taller, comportant tot el grup amb naturalitat i sentiment. Va ser un "colofó" en uns dies en què els sentiments, records i emocions sortien per tots els costats. Javier Gutierrez. Gestor Comercial de Halley (*)

        He trobat grans paral·lelismes de la meva pertinença a l'organització amb el meu paper en el "grup musical". La idea d'interioritzar aquesta recerca de qualitats a potències a través de la música m'ha fet interioritzar encara més les meves àrees de millora. Jorge Casasola. Gestor comercial d'Orbea (*) 

         El treball amb música i percussions el vaig sentir com a valor afegit perquè generés equip juntament amb la vivència del programa EAR, dissenyat i facilitat per Praxis Consultors, que va afavorir la proximitat, les converses i finalment el compartir alguna cosa junts com Equip i Marca. Miriam Bengoetxea. Product manager Orbea (*) // (*) Tabalcoaching va col·laborar amb Praxis Consultors facilitant per Orbea el setembre del 2010.

         El valor afegit que vam aconseguir va ser el de mostrar a la majoria dels participants un tipus d'activitat totalment diferent al que estaven acostumats, vinculat directament als objectius de l'empresa demostrant així l'esperit d'aquesta. A més, en alguns casos es van poder crear uns vincles més propers entre alguns companys tant del propi país com amb els altres. Natalia Martinez. Màrqueting manager Mail Boxes Etc.

         Amb Tamir prenent la batuta en forma de paraula, ritme i moviment, es va produir el miracle: una tribu de goles, carabasses, fustes, pells, cossos i metalls, congregades al voltant del cercle es van unir en una melodia única: la melodia de Orbere. Maria Pardo. Directora d'Innovació del Grup Orbere. // Tabalcoaching va col·laborar amb Praxis Consultors facilitant per Orbere el tancament d'seu projecte Fènix. Ingredients: coaching, equip i ritme.

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Basic Black

© 2016 Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial